Stroj na temperovanie čokoládyFBM
Maestria 60kg
Stroj na temperovanie čokolády
FBM
Maestria 60kg
EXW pevná cena bez DPH
18 000 €
Rok výroby
2025
Stav
Použitý
Umiestnenie
Schaafheim 

Zobraziť obrázky
Zobraziť mapu
Údaje o stroji
- Popis stroja:
- Stroj na temperovanie čokolády
- Výrobca:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Rok výroby:
- 2025
- Stav:
- takmer ako nový (použitý)
- funkčnosť:
- plne funkčný
- Prevádzkové hodiny:
- 220 h
Cena a lokalita
EXW pevná cena bez DPH
18 000 €
- Umiestnenie:
- Schaafheim, Nemecko
Volať
Predaj strojov

Už ste inzerovali svoj použitý stroj?
Predávajte cez Machineseeker bez provízie.
Viac o predaji strojov
Viac o predaji strojov
Podrobnosti ponuky
- ID záznamu:
- A19858250
- Naposledy aktualizované:
- dňa 28.08.2025
Popis
Informácie o stroji:
Rok výroby: 02/2025
Kapacita: 60 kg
Hmotnosť stroja: 360 kg
Výroba temperovanej čokolády: 130 kg/h
Prípojka: 16A CEE zástrčka
Dodpfx Agsw Ta Imonswc
Rozmery: šírka 900 mm, hĺbka 920 mm, výška 1550 mm
Popis:
Temperovacia a polievacia linka model MAESTRIA60 je určená na temperovanie a polievanie všetkých druhov čokolády. Vďaka kompaktným rozmerom je stroj MAESTRIA60 ideálny na všestranné použitie v priestorovo obmedzených prevádzkach. Kontinuálne temperovanie pomocou závitovkového mechanizmu a chladiacej jednotky zabezpečuje, že čokoláda je vždy pripravená na použitie pri správnej teplote. Stroj je vybavený vyhrievaným dávkovacím zariadením, ktoré je riadené pneumatickým trojcestným ventilom, pričom umožňuje dávkovanie tabuliek, praliniek a ďalších výrobkov priamo do foriem. S vhodným polievacím nadstavcom je možné polievať (čiastočne alebo úplne) všetky cukrárenské produkty.
Inzercia bola automaticky preložená a vyskytli sa nejaké chyby prekladu.
Rok výroby: 02/2025
Kapacita: 60 kg
Hmotnosť stroja: 360 kg
Výroba temperovanej čokolády: 130 kg/h
Prípojka: 16A CEE zástrčka
Dodpfx Agsw Ta Imonswc
Rozmery: šírka 900 mm, hĺbka 920 mm, výška 1550 mm
Popis:
Temperovacia a polievacia linka model MAESTRIA60 je určená na temperovanie a polievanie všetkých druhov čokolády. Vďaka kompaktným rozmerom je stroj MAESTRIA60 ideálny na všestranné použitie v priestorovo obmedzených prevádzkach. Kontinuálne temperovanie pomocou závitovkového mechanizmu a chladiacej jednotky zabezpečuje, že čokoláda je vždy pripravená na použitie pri správnej teplote. Stroj je vybavený vyhrievaným dávkovacím zariadením, ktoré je riadené pneumatickým trojcestným ventilom, pričom umožňuje dávkovanie tabuliek, praliniek a ďalších výrobkov priamo do foriem. S vhodným polievacím nadstavcom je možné polievať (čiastočne alebo úplne) všetky cukrárenské produkty.
Inzercia bola automaticky preložená a vyskytli sa nejaké chyby prekladu.
Poskytovateľ
Poznámka: Zaregistrujte sa zadarmo alebo sa prihláste, aby ste získali všetky informácie.
Registrované od: 2025
Odoslať žiadosť
Telefón & Fax
+49 6073 ... inzercie
Váš inzerát bol úspešne odstránený
Došlo k chybe